Just nu finns Rootcamp Pop Up både i Skatås och vid Röda Sten. Pop Up-konceptet handlar om att vi startar Rootcamp utomhusträning på en ny plats några gånger för att skapa intresse. Tanken är sedan att våra Pop Up-grupper efter årskiftet ska vara som våra andra camps dvs. 2ggr/vecka under 6 veckor.

Pop Up_skatas

Rootcamp utbildar just nu flera nya instruktörer som alla förmedlar Rootcamps ledord Träningsglädje, Utomhus, Tillsammans. I Skatås myllrar det av olika grupper av människor som gillar rörelse och det är SÅ roligt att Rootcamp nu är en av dessa grupper. Att träna utomhus året om i omväxlande miljö med den egna kroppen eller det man hittar på plats ger allsidig träning och passar alla. I Skatås bjöd Louise och Cathrine på goa backintervaller, benstyrka deluxe och cirkelträning som vi kan skriva under på att kändes dagen efter på ett gött sätt. Ni kommer garanterat bli peppade av dessa tjejer som ni möter på tisdagarna i Skatås. Där kommer ni även att träffa Carin som får en egen presentation om ett par veckor.

Veckans andra Pop Up var vid Röda sten. En bubblare i city och en spännande miljö att träna i, för att inte tala om utsikten över Älvsborgsbron. Ett glatt gäng kämpade i jägarvila, bålstyrka och överkropp under Hanna och Anettes grymma peppande och fantasifulla övningar. Hela kroppen är alltid med när Rootcamp kör och med en go trötthet i kroppen åker vi hemåt och ser fram emot nästa gång vi får träna med Hanna och Anette vid Röda Sten.

Vill ni veta mer om var vi popar upp – kolla här