Morgonträning. Det är något lockande med idén eller hur? Men få orkar ta sig upp och ut i skogen när det är mörkt och kallt, innan frukost. Men de som gör det vittnar om veckans skönaste träningspass! Att man är klar med träningen redan innan jobbet. Och på fredagarna känns det ännu bättre för då hinner man ju med fredagsfys OCH fredagsmys. Det finns många fördelar med morgonträning, och i Rootcamp erbjuder vi detta på flera platser om du vill prova.

“Klockan är 07.00 och vi är redo för en gooo fredag efter pyramidträning! 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+9+8+7+6+5+4+3+2+1 blir 100. 100 repetitioner av övningar för hela kroppen! Gött jobbat!” Så skriver Rootcamps instruktör Anna-Karin på Facebook. Hon håller utomhusträning med Rootcamp kl. 06.15 på fredagar i Billdals park. Hon älskar att tassa iväg till parken och peppa sina deltagare, trots att de knappt är vakna.Morgontraning

I Näset kan du träna kl. 06.00 på morgonen varje tisdag och fredag med fantastiskt morgonpigga Monica! Hon har i stort sett alltid fullt i sin träningsgrupp. Tänk er att 20 träningstokar samlas vid Ica Åkeredshallen för att träna, få frisk luft  och ha kul.

Och i Skatås har vi energiknippet Carin som gärna ställer klockan på innan 6 för att möta sin träningsgrupp och starta dagen i skogen.

Så – antingen pallrar du dig upp nästa tisdag eller fredag, eller så ligger du kvar.  Varmt välkommen att testa Rootcamps morgonträning.