24-27 November, 4 dagar fulla med träning och upplevelser.

Vi drar till solen och värmen i november när vi behöver ljuset och extra energi som mest.

En träningsresa med allsidig träning för hela kroppen där vi kombinerar löpning, styrka, yoga och kondition. Alla träningspass anpassas efter gruppen och vi lovar att det kommer att bli utmanande för alla deltagare och att du kommer hem med ny energi!

Träningsresan är planerad torsdag till söndag med (minst) två pass om dagen torsdag till lördag och ledigt för dom som vill på söndag (men självklart har vi ett träningspass även då för dom som vill). Vi bor centralt i modernt och fräscht boutique-hotell.

Nerja ligger 40 minuter öster om Malaga i området som kallas Costa Tropical på grund av det tropiska vädret. Sommaren är förhållandevis mild och vintrarna varma

Amelie Uddström kommer att vara vår huvudtränare under resan. Hon är utbildad coach och har lång erfarenhet från olika sorters träning där löpning alltid varit närvarande.

Flera bilder från Nerja på det här länken

DETTA INGÅR:

Transfer till och från flygplatsen i Spanien (du bokar och betalar din flygbiljett själv).
Välkomstbubbel.
Centralt boende i dubbelrum inklusive frukost, 4 nätter (baserat på ankomst onsdag kväll, avresa söndag).
6-8 varierande träningspass under 3 dagar (antal pass beroende på ankomst) Se träningsschema på nästa sida.
Dryck under och efter träningspassen.
Tapas och vin-runda. Under tre timmar tar vi oss runt på Nerjas lokala restauranger och barer och testar tapas med dryck under guidning av ”Pepe”. Ingen kommer att gå hem hungrig (eller törstig)
Beachparty med dryck och tilltugg på lördagen.
Möjlighet till padelträning, med eller utan padeltränare på centrala banor. För padel tillkommer en extra kostnad. Skicka meddelande vid intresse.

PRIS: 6000 kr per person (inkl. moms). Boka tidigtrabatt 500kr för anmälan innan 1/8 (ej flyg).

ANMÄLAN: Via mail till amelie@rootcamp.se

Anmälan till träningsresan är bindande. 3000 kr betalas efter bekräftelsemail om att vi är minst 8 personer. Resterande belopp betalas 10 dagar innan avresa. Giltigt sjukintyg krävs för eventuell avbokning.