Häng med Rootcamp och Vetenskapshälsan på träningsresan utöver det vanliga. Den 28 september drar vi till Kroatien för en fantastisk vecka med träning, sköna bad, god mat och härliga vänner.

Pris: 13 995 kr

Datum: 28 september – 5 oktober 2019

Ingår:

  • Flyg t/r Split
  • Transport till och från Split flygplats
  • ”Gör-det-själv-frukost” (allt ingår, men ni fixar själva)
  • Lunch inkl. dryck
  • Middag inkl. dryck
  • Fri bar i ”fitnessbaren” varje eftermiddag
  • Boende i enkla lägenheter direkt vid havet
  • Träningspass varje dag
  • Fri tillgång till utegym & hinderbana
  • Roliga tävlingar & aktiviteter

Fanatiskt ställe långt från civilisation gjorde mycket! Variationen med pass och väl utspridda, bra med lång vila på dagen. Jättebra workshops och personliga föreläsningar. /Deltagare 2018

Tänk dig att…

…starta  dagen till vågornas svall. Ta en uppfriskande morgonpromenad eller löprunda längs de Kroatiska klipporna och runda av och mjuka upp kroppen med rörlighetspass med utsikt över havet. Ta sedan ett dopp för att vakna till och bli riktigt sugen på en god frukost. Du har i din lägenhet kyl och skafferi som är välfyllt för att på egen hand servera en mättande och bra frukost på uteplatsen eller balkongen.

Därefter väntar dagens första lite tuffare träningspass. Det blir olika fokus och passupplägg från dag till dag. Det blir en mix av styrka, kondition och rörlighet. Vissa pass utförs med kroppsvikten och andra med vikter och skivstänger. Gemensamt för dessa pass är att de ska vara både varierande, lagom utmanande för alla men framförallt väldigt roliga och inspirerande. Och DU väljer precis vad DU vill göra. Vi är tre coacher med olika kompetens och inriktning som vägleder och peppar dig hela veckan!coacher

Ni rockar! Ni har en fantastisk energi och jag är glad att jag åkte med er! /Deltagare 2018

På den här resan är allt inkluderat: mat, dryck & mellanmål

Vi äter middag under bar himmel. För den som önskar finns det både öl, vin och andra alkoholfria drycker till maten. På eftermiddagarna erbjuder vi tränings-workshops med olika fokusområden, så under den här är resan kommer du komma hem med nya kunskaper och erfarenheter. Innan middagen öppnar Fitnessbaren och i den finns allt från smoothies, snacks till proteinrika mellanmål. På kvällarna kan du delta i olika kvällsaktivitet eller föreläsningar inom bland annat kost, träning och motivation. Utöver detta erbjuds det fri egen träning i det fantastiska utomhusgymmet.

Visst låter det härligt? Missa inte detta tillfälle att stärka både kropp och sinne! Boka in dig idag och börja tagga!

Inom 5 dagar från bokning betalas en anmälningsavgift på 4000 kr, detta är en delbetalning av hela resan. Resterande belopp ska sedan betalas senast 40 dagar innan avresa.