JulRuset 2019 yes!

Det finns väl inget bättre sätt att spendera sin annandag på? I år var det lagom kallt och  rekordmånga löpare som tog sig en en härlig tur i skog och runt sjöar. Så mysigt med alla familjer som var med och hejade, fikade och promenerade. Vi som arrangerade är oerhört glada och stolta över att för andra gången arrangera detta unika lopp.

 

Även i år värmde våra fantastiska utomhustränings-instruktörer Elin och Johanna från Rootcamp upp löparna med bravur! De vet hur viktigt det är att vara både mentalt och fysiskt redo när startskottet går.

 

Det var grymt kul att se alla löpare värma upp, peppa, springa, varva och till sist gå i mål och få en välbehövlig kexchoklad, banan och vätska. Alla som tävlade i 10,5 km eller 21 km-klassen fick medalj! I år vad de handgjorda av vår kära  PysselElin

 

Placering 1-3 för män och kvinnor fick också pris i respektive klass vid målgång. Tack Salming och Vetenskapshälsan för sponsring av priser.

Damklassen 10,5 km vann Julia Svennblad.

Första priset i Herrklassen 10,5 km kammade Martin Flinta hem i år igen.

Vinnaren på 21 km i damklassen blev Ulrika Eriksson

Vinnaren i herrklassen på 21 km: Markus Vall

Här är resultatlistan JulRuset 2019

Rootcamp samarbetade med Alice & Brorsan, en ideell förening som samlar in pengar till Barncancerfonden, genom att ha en promenadklass och försäljning av mumsigt och hembakat fika. Det var uppskattat av många som hade vägarna förbi Sisjön motionsspår. Vi fick ihop nästan 6000 kr! TACK.

 

Vill du swisha i efterhand går det naturligtvis bra. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden NUMMER: 123 611 12 31

Hoppas vi ses igen nästa år eller på någon av Rootcamps utomhusträningspass som startar igen v 3 2020. Gratis prova-på v.2. Vi blandar löpning med funktionell styrka – alla kan vara med!

Till sist: stort tack till alla funktionärer som ställde upp! Utan er hade detta inte gått.