JulRuset 2018 gick äntligen av stapeln den 26.e december. Vilken härlig annandag vi hade! Solen strålade, det var lagom kallt och oerhört vacker löparbana i skog och runt sjöar. Så mysigt med alla familjer som var med och hejade, fikade och promenerade. Vi som arrangerade är oerhört glada och stolta över att för första gången ha arrangerat detta lopp. Tidigare år var det Multisport XC, men Rootcamp har nu tagit över stafettpinnen.

Fantastiska instruktörerna Elin och Johanna från Rootcamp värmde upp löparna med bravur! De vet hur viktigt det är att vara både mentalt och fysiskt redo när startskottet går.

Det var grymt kul att se alla löpare värma upp, peppa, springa, varva och till sist gå i mål och få en välbehövlig kexchoklad, banan och vätska.

Alla som hämtade ut sin nummerlapp fick ett handledsband att ha sin nyckel i.  Och alla som tävlade i 10,5 km eller 21 km-klassen fick medalj!  Placering 1-3 för män och kvinnor fick också pris i respektive klass vid målgång. Tack ElitRehab, Salming Concept Store och Hälsoboosten för sponsring av priser.

Här är resultatlistan JulRuset 2018

Rootcamp samarbetade med Alice & Brorsan, en ideell förening som samlar in pengar till Barncancerfonden, genom att ha en promenadklass och försäljning av  mumsigt och hembakat fika. Kaffegreven sponsrade med gott kaffe! Det var uppskattat av många som hade vägarna förbi Sisjön motionsspår! Vi fick ihop 8862 kr!

Vill du swisha i efterhand går det naturligtvis bra. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden NUMMER: 123 611 12 31

Hoppas vi ses igen nästa år eller på någon av Rootcamps utomhusträningspass som startar igen v 3 2019. Gratis prova-på v.2

Stort tack till alla funktionärer som ställde upp! Utan er hade detta inte gått.