I Rootcamp blandar vi löpning med funktionell styrketräning för hela kroppen. Rootcamp står för träningsglädje, utomhus, tillsammans. Rootcamp Run står för löparglädje, utomhus men kanske inte nödvändigtvis tillsammans.

Om man vill springa är det lämpligt att också tycka om att springa. Många känner ett motstånd för att kroppen inte är van, det känns onaturligt, pulsen går upp och det är allmänt jobbigt och obekvämt. Självklart blir ens löparrundor inte särskilt långa och heller inte särskilt många. Vi började med Rootcamp Run för att vi älskar att springa och kan vi hjälpa andra som vill älska att springa, eller i alla fall tycka lite mer om att springa så tycker vi det är fantastiskt roligt.

löpning

Vad menas då med ”nödvändigtvis inte tillsammans?” Jo det menas att om man inte vill träna löpteknik i grupp så finns även möjligheten till egen tid med löpcoach från Rootcamp. Annars kommer fler tillfällen inom kort för ”Hitta löparglädjen med Rootcamp” och även Rootcamp Trail där vi tillsammans springer i skogen och tränar löpstyrka.

Att ge sig ut på en löparrunda kan ha flera syften och se olika ut. Tillsammans för gemenskap och pepp eller ensam för skingrande av tankar eller för att just tänka och hitta lösningar. Eller bara njuta av naturen. Det är bara några exempel där en löparrunda passar bra. Det finns inget rätt eller fel med löpning utan alla gör det till sin grej, på sin nivå.

Alla behöver inte springa Göteborgsvarvet eller ett Marathon – att springa några lyktstolpar är längre än inget alls. Dra på dig skorna och ge löpningen en chans! Häng med oss på en trailrunda eller löpteknikträning framöver och hitta löparglädjen med Rootcamp Run. Du kommer inte ångra dig. Det lovar vi.