Rootcamp  startades 2013 och drivs  av Jenny Klockare Rossby tillsammans med alla fantastiska instruktörer. Våra värdeord #träningsglädje #utomhus #tillsammans jobbar vi med, varje pass!

Med våra tidigare erfarenheter i bagaget och ett brinnande intresse för träning och hälsa ville vi skapa ett eget träningskoncept. Ett koncept som bygger på utomhusträning året runt, i alla väder och där vi använder kroppen som redskap samt det omgivningen har att erbjuda. Träningen utförs tillsammans i grupp och det fina är att vi finns nära våra deltagare då vi håller till på våra respektive hemorter. På lekplatsen, i löparspåret eller i skogen. Inget pass är det andra likt. Vi blandar löpning med funktionell styrka – allt för att skapa variation och träningsglädje.

VI SKAPAR 100% TRÄNINGSGLÄDJE!

Fördelar med Rootcamp

Rootcamp är för alla som vill har riktigt roligt och träna utomhus året om i ur och skur. Enda kravet är att du är över 16 år, frisk och kan jogga i lugnt tempo i ca 10 min. Rootcamp älskar samarbeten! Och vi vill att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt när du tränar med oss. Som deltagare i Rootcamp har du dessa förmåner:

  • Möjlighet till företagspass, dvs. träning på din arbetsplats

  • Vi tar emot friskvårdskuponger
  • Vi tränar utomhus året om i ur och skur
  • Alltid 20% rabattSalmings hela sortiment (ord.priser)

  • Rabatt på massagebehandlingar på Hemma Hos Massage. Helkroppsmassage 600:- (ord. pris 695:-) Pris hemma hos dig 700:- (ord. pris 795:-)

  • Rabatt eller förtur på vissa evenemang och lopp

Våra samarbetspartners

Vi är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vill du också finnas med här?
Kontakta oss

Träna utomhus ÅRET RUNT

Flertalet studier visar att personer som tränar ute mår bättre… både fysiskt och psykiskt.