På de allra flesta Rootcamppass i Skatås möter ni instruktörerna Carin, Cathrine eller Louise men i tisdags hade vi från Billdalsgruppen äran att ta hand om de som vågade sig ut till Skatås motionscentrum denna mörka och blöta novemberkväll.

rootcamp_skatas

Cathrine och Louise

Det var manlig dominans på passet denna kväll och det kämpades på med 640 repetitioner av övningar för hela kroppen. Det är möjligt att herrarna kände lite lätt stelhet i kroppen dagen efter men förhoppningsvis på ett gött sätt. Om inte så får vi göra om och göra rätt! Skämt å sido, men samtidigt på fullaste allvar när jag säger göra rätt. Inom Rootcamp är vi noga med att alla lär sig hur man gör en övning rätt för att minimera risken för skada. Hellre lite lugnare och rätt än fort och slarvigt. Vi vill träna för hållbarhet i längden och värnar om våra deltagare som ska må bra och bli starka i kropp och själ.

rootcamp_skatas

Carin visar rätt teknik

Nu tar Rootcamp Skatås uppehåll men startar åter igen v.3 2018. Här kan du läsa mer om samlingsplats och tid och även se vilka andra platser vi finns på.

Vill du börja träna med Rootcamp i Skatås kan du passa på att utnyttja detta fina julerbjudande: Träna två personer – betala för en! Gäller endast för nya deltagare och på platserna Sisjön, Skatås och Röda Sten vid köp fram till kl. 23:59 nyårsnatten 31:a dec 2017!