Vi var inte mindre än 6 personer från Rootcamp som deltog i Salming Trail Challenge den 29 oktober. Det är vår samarbetspartner Multisport XC som en gång i månaden anordnar detta trevliga lopp. Jag säger trevligt för det är just vad det är! Roligt, socialt och utmanande på en och samma gång!

Banan är 6 km lång och man kan välja att springa den ett eller två varv. Vissa månader blir det en twist på banan som att springa den åt andra hållet eller i mörker med pannlampa. Ett poängsystem ger i slutänden några vinnare men framför allt så tävlar man mot sig själv. Eller så tävlar man inte alls! Man kan bara springa och njuta av naturen, mingla runt efteråt med fikat som Nicklas bjuder på och snacka om loppet med de andra löparna.

I söndags var det grymt starkt jobbat av alla på en bana som efter de senaste dagarnas regnande var galet blöt och geggig, men samtidigt också galet rolig. Solen strålade från en klarblå himmel under loppet och humöret var på topp hos löparna. Kolla in dessa glada godingar från Rootcamp!

Nästa tillfälle är den 3 december, kan vi kanske bli ännu fler från Rootcamp som springer då? Häng med vet jag!

Läs mer om loppet på www.multisportxc.se och håll utkik på www.rootcamp.se för snart blir det träningsglädje, utomhus, tillsammans även på skogsstigarna då vi tar er med ut i skogen och tränar traillöpning.

Hoppas vi ses!