Unna dig en träningsresa i höst! Vi är så otroligt glada och stolta att vi nu kan presentera vår helt egna träningsresa ner till Kroatiens pärla, nämligen ön Hvar. Ön är rankad som den 10:e vackraste ön i världen och jag vågar påstå att det smakar paradis i min mun.

I en hel vecka ska vi träna Rootcampträning, sola, bada, umgås, utmanas, svettas, springa, snorkla, simma, njuta, vila, äta gott och leva livet! Allt med 100% träningsglädje. Här råder lugnet och du kan helt fokusera på dig själv, din hälsa och din träning.

Stort utbud av pass och träningsprogram
Träningspassen kommer vara varierande: vi erbjuder allt från svettiga konditions- och styrkepass med kroppsvikt, gympass i det stora utegymmet på klipporna, löpteknik, traillöpning, morgonpromenader, rörlighetsträning, styrkeworkshops och mycket mera. Vi erbjuder även inspirerande föreläsningar. Programmet blir ett smörgåsbord där varje person väljer vilka aktiviteter man vill delta på. All träning ingår i priset och är valfritt och man kan när som helst välja sol och bad om man föredrar avkoppling.

träningsresa

Utflykt till Hvar stad
Under veckan åker vi även på en utflykt till Hvar stad där det blir tid för shopping, äta glass, strosa runt i gamla stan och äta på restaurang. Vill man så erbjuder vi även ett träningspass på strandgymmet som en skön avslutning.

På kvällarna finns det även tid för mys under bar himmel på egna utomhusbion.

Alla måltider ingår och har tagits fram i samråd med dietist. I vår egna strandbar serveras det smoothies, shakes och mellanmål för den som önskar fylla på med energi under dagen.

Rootcamps deltagare och följare har nu chansen att boka totalt 10 platser på resan innan de släpps till allmänheten. Det bästa av allt är att vi även kan erbjuda en boka tidigt rabatt på 500 kr fram till den 10/2. FÖRST TILL KVARN!

träningsresa

Kort fakta om resan:
Datum: 29 sep- 6 okt 2018

Målgrupp: Träningsentusiaster i alla åldrar

Boende: I dubbelrum i lägenhet

Flyg och transfer: ingår! (Obs pris beräknat på flyg från Göteborg)

Mat: Helpension inkl. dryck och mellanmål!

Extra: Utflykt till Hvar stad inkl. måltid

Pris: 13 995 SEK (boka tidigtrabatt – 500 kr)

Du betalar bara din anmälningsavgift nu på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. 60 dagar innan avresa ska 20% av resan vara betald
och resterande slutbetalning skall tillhanda senast 14 dagar innan avresa.

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller boka en plats. info@rootcamp.se