Den sjätte juni 2015 går startskottet för en ny löpartävling i Göteborg. Det är ”Fiskebäcksloppet – Tre hamnar” som har premiär och Rootcamp har fått den stora äran att värma upp!

vi är rootcamp

Det unika med loppet är att man springer för andra – startavgiften går oavkortat till Räddningsmissionens sociala arbete i Göteborg. Loppet är 10 km långt och går i en kuperad och naturskön omgivning där man under tävlingen får se och uppleva tre hamnar – Önnered, Fiskebäck och Hinsholmen. Det blir alltså en löparfest där man kombinerar en vacker och havsnära bana med att samtidigt hjälpa de mest utsatta i vår stad. Detta gör denna löparfest unik och vi hoppas att det ska locka både motionärer och elitlöpare. Det kommer vara flera lopp och klasser denna dagen för både stora och små. Läs mer här om respektive lopp.

 

Vi i Rootcamp tycker att det känns väldigt bra att få kunna vara med och bidra till denna löparfest. Vår mission denna dag är att sprida träningsglädje och peppa alla grymma löpare – stora som små inför deras lopp. Hoppas att vi ses den 6.e juni!

Fiskebäcksloppet

 

 

Info: Föranmälan är stängd men efteranmälan går att göras på plats den 6 juni.
Avgiften är då 350 kr för 10 km och 150 kr för Lilla Fiskebäcksloppet.