Sista helgen i April är det äntligen dags för Rootcamp Käringön 2019. Årets höjdpunkt! För sjätte året i rad anordnar vi vår unika träningshelg på härliga Käringön på svenska västkusten. Den är till för njutning för alla, alltså inte bara inbitna Rootcamp-deltagare. Det är en helg av rörelse, umgänge, avkoppling, kondition, styrketräning och bastu & havsbad. Allt i denna fantastiska miljö som Käringön erbjuder.

Vi bor tillsammans i flerbäddsrum på mysiga Hotell Käringön.  Vi har hela vandrarhemsdelen för oss själva (och det finns också en liten möjlighet att bo i hotelldelen beroende på antal). Vi äter alla måltider tillsammans som är komponerade och lagade av vår egen kock Lina. I år är dessutom alla måltider vegetariska då vi vill göra vad vi kan för en hållbar framtid. Och vi lovar att du ska få i dig tillräckligt med protein och näring för all träning vi kommer att göra tillsammans! På lördagskvällen äter vi på anrika Petersons krog  och då kan du välja vad du vill 🙂

Träningen vi erbjuder är rörlighet/Yoga, löpning, Happy Feet Workshop (ett uppvaknande för dina fötter) och såklart utomhusträning med Rootcamp. Har vi riktig tur kommer Kristian från Hemmahosmassage kunna erbjuda fantastisk massage under lördagen (detta bokas och betalas separat). Efter sista träningspasset på lördagen finns det tid för bastu, relax och havsbad innan middagen.

När: 26-28 April 2019

Var: Hotell Käringön

Pris: 3000 kr . Del i vandrarhemsrum inklusive  2* lunch, 2* frukost, 1* middag samt all träning och bastu

Du delar rum med en eller flera personer  i vandrarhemmet. Dusch och toalett i korridor. Har du önskemål om vilka anger du detta vid bokning. Vill du bo själv tillkommer enkelrumstillägg.

Enkelrumstillägg: 1000 kr

Anmälningsavgiften, som är 1000 kr,  skall vara betald inom 3 dagar (fakturan är på hela beloppet, men du behöver bara betala 1000 kr). Anmälan anses som bindande när anmälningsavgiften är betald.

Fakturan är på hela beloppet 3000kr. Resterande slutbetalning skall göras mot faktura senast den 26:e mars 2019. 

Hoppas vi ses 2019!

Först till kvarn – platserna tar slut fort så bäst är att boka redan här och nu.