Jag hade den stora äran att få ta hand om ett taggat gäng i Hindås i går. Ett företag som var på konferens och ville bryta av med 45 minuters Rootcamp träning. Vi har ännu inte börjat marknadsföra oss ut mot företag, så det är extra kul när företag bara hör av sig om vi kan hjälpa dom. Självklart kan vi det!! Det speciella är att komma till en helt ny plats och anpassa ett utmanande pass efter gruppen som det gäller. Jag hade kollat av innan med uppdragsbokaren om det var träningsvana människor och det var dom. Mycket väl till och med insåg jag sedan…
I Hindås finns det tydligen inga parkbänkar, vi är inte jätteberoende av det. Men det underlättar alltid. Jag var ändå plats i god tid för att reasearcha området, hittade ändå inga… Hittade en slinga. Hittade en backe. Hittade ett betongstaket där vi kunde göra dips. Vi använder oss av hur miljön ser ut och syr ett pass efter det.
HiQ fick lära känna Selma igår, hon är en hejare på armhävningar. Rootcamp har patent på det passet så det går inte att avslöjas här 🙂 Det blev en backe upp och ner några gånger, där dom fick jobba två och två.
Dom var mycket nöjda när jag sa hej då! Ett kort möte med en härlig grupp, men hoppas få träffa dom igen!

 

selma