Att se andra utvecklas i sin träning är en av sakerna som driver oss instruktörer inom Rootcamp. Vi har förmånen att träffa så många härliga människor och följa dem på deras resa att komma tillbaka i form, komma i form eller hålla sig i form. Vi har även fått möjlighet att möta ungdomar och ta dem ut på träningspass i skogen och visa hur man kan träna i naturen med den egna kroppen eller med hjälp av en kompis.

Hockeykillar i Billdals Park

Hovås/Billdal Fotboll F13, Grimmered Innebandy F15-16, Hovås Hockey A-lag och J20 är några av de idrottsföreningar vi tränat och tränar tillsammans med.

Det är galet roligt när unga tjejer som inte är vana vid skogen som sin träningsarena får ligga öga mot öga med en skogssnigel och göra armhävningar och faktiskt gillar det! Eller när unga starka killar kan utmana sig och ta ut sig till max oavsett om de är på olika nivå i sin kondition och styrka.

Träningsglädje, utomhus, tillsammans är Rootcamps ledord och det är också vad vi får tillbaka från våra deltagare. En glad gemenskap helt enkelt!

Häng med oss här i bloggen och se vad vi hittar på. Kanske också vi ses på en plats nära dig!