100% Träningsresa – med känslan av att allt är möjligt.

En dryg vecka har gått, men det känns som en evighet sedan vi kom hem ifrån paradiset  Lost Villa på ön Hvar. Vi har försökt tänka efter och samla oss. Vi har nästan lite svårt att sätta ord på känslorna, då vi fick uppleva så otroligt mycket fint under veckan som gick. Här är ett försök.

Trettio personer valde att åka med oss till Hvar i Kroatien. Det blev en så himla fin grupp där verkligen alla deltog till att sprida energi, glädje och en känsla av att allt är möjligt. Tror inte att vi överdriver om vi säger att precis alla växte under veckan som gick (och då inte enbart fysiskt ;-)). Alla testade på något nytt. Stämningen i gruppen blev väldigt tillåtande, vilket gjorde att man vågade testa nytt och man vågade misslyckas. Vi är väldigt glada för just den biten. För oss är det viktigt att alla ska känna att de vågar. Det var allt i från att simma och dyka till att lyfta tunga marklyft. Det var personer som testade rörlighet/yoga för första gången och personer som slängde av sig tröjan och tränade i bar överkropp eller sport-bh. Att få ta del av människors utveckling, se hur de växer när de vågar ta det där extra lilla steget ut ur komfortzonen, det är helt magiskt.

Vi tre coacher är mer än nöjda! Allt gick över förväntan och vi är supertaggade på att börja planera nästa års resa som blir 28/9-5/10 2019. BOKA NU!

En träningsresa är verkligen det ultimata sättet att semestra på. Man får den perfekta blandningen av allt som kropp och själ mår bra av. Man får träningen, den goda maten, drycken, sol, bad och en massa vila. Det finns ingen gång då mat och dryck smakar så gott som när man har tränat innan och ingen gång då det är så ljuvligt att lägga sig med en bok på stranden som när kroppen har fått ge järnet på ett pass. Utöver detta så är träningsresor också helt perfekta för att träffa nya vänner på. Vi som var med på resan till Lost Villa fick många vänner att fortsätta hålla kontakten med.

Hela veckan avslutades med Lost Villa Challenge – en Mästarnas Mästare-liknande tävling som uppskattades mycket av alla som deltog och verkligen visade på att  ALLT ÄR MÖJLIGT.

Vi bjuder här i filmen på ett litet smakprov.

Vetenskapshalsan & Rootcamp

Kramar Jenny Rootcamp , Louise, & Sara Vetenskapshälsan

Alla bilder och filmen är gjord av Sara Broden Image U