JulRuset 2018

Laddar Evenemang

Årets roligaste lopp kommer i år anordnas av Rootcamp. Delta i  JulRuset den 26:e december och du kommer garanterat få en fin upplevelse!

Loppet är för alla som vill springa ett vinterlopp i naturskön miljö. Banan är kuperad och vi håller oss på de spår som finns runtom och mellan de vackra sjöarna Sisjön och Oxsjön.

Distans: Du väljer distans 10,5 km eller en halvmara 21 km! (samma bansträckning, men man väljer ett eller två varv). Vill du hellre promenera för välgörande ändamål finns promenadklassen ca 3 km.

 

Start: 11.00 för båda distanserna. Hämta din nummerlapp senast 10.30. 

 

Hitta hit /Transport Adressen är Sisjövägen 601. Vi rekommenderar varmt att samåka då det finns begränsat antal parkeringsplatser. Kom i tid för att säkra en parkeringsplats. Hållplatsen heter Askims Svartmosse, Buss 83 stannar här.

 

Rörelse för ett gott syfte!

Rootcamp samarbetar med Barncancerfonden och alla som deltar i loppet har möjlighet att förena två bra saker: rörelse och donera pengar till en god sak.

Swisha valfritt belopp till Barncancerfonden via ”Alice och brorsan” ideell förening. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden NUMMER: 123 611 12 31

 

Kostnad:

10,5 km/21 km: 350 kr Förköp (400kr direktanmälan på plats)

Promenadklass ca 3 km: donation till Barncancerfonden

 

Boka din plats redan nu – max antal löpare är 120 st

KÖP HÄR

 

Bana & Stigning

Ingen automatisk text tillgänglig.
Ingen automatisk text tillgänglig.

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Till toppen