Drömmer du om att under 2018 komma i ditt livs form? Då kan Rootcamp hjälpa dig. Boka in en träningsresa i höst på paradisön Hvar i Kroatien, bara för dig. Visst har du länge drömt om att göra en träningsresa, men inte gjort slag i saken? Nu erbjuder Rootcamp den ultimata resan där du får uppleva Rootcamp utomhusträning i unik miljö, löpträning i utmanande backar, starta dagen med yogainspirerande rörelser och gå promenader eller avnjuta joggingturer precis vid havet. En vecka att njuta av näringsriktig och god mat anpassad för oss som tränar och samtidigt vill njuta av livet – alla måltider i en hel vecka! En vecka där du ges möjligheten att få upp ögonen och lära dig nya saker under våra dagliga workshops och föreläsningar tex. lyfta rätt i din styrketräning, laga hälsosam mat eller slipa på din löpteknik.

Coacherna

Vi är tre professionella och välutbildade coacher som anordnar och håller i din träning på resan och två av oss är Rootcampinstruktörer! Vi brinner för träning och hälsa i olika former och jobbar dagligen med att instruera, motivera och coacha människor till en bättre hälsa och fysisk prestation. Med vår unika mix kan ni räkna med att alla får chans till ny inspiration och kunskap under veckans alla pass och föreläsningar.

Jenny Klockare Rossby

Rootcampinstruktör, löpcoach och kostrådgivare.
“100% träningsglädje, utomhus, tillsammans!”

Louise Andresson

Forskare, personlig tränare, kostrådgivare och föreläsare.
“100% bra för kroppen eller 100% njutning för själen!”

Sara Brodén

Rootcampinstruktör, löpcoach, influenser och fotograf.
“Du skapar din egen verklighet.”

Såhär kommer dagarna se ut – det vill du inte missa!
Varje morgon startar vi med en uppfriskande morgonpromenad eller löprunda längs de Kroatiska klipporna och böljande havet. Lagom till vi kommer tillbaka så väntar ett skönt rörlighetspass och solhälsning. Kombinera gärna bägge passen eller unna dig en skön sovmorgon om kroppen behöver extra vila.

Efter vi vaknat till och kanske tagit dagens första dopp så väntar en god frukost. Varje lägenhet får kylen och skafferiet välfyllt för att på egen hand servera en mättande och bra frukost på uteplatsen eller balkongen. Därefter väntar dagens  Rootcamp-pass. Det blir olika fokus och passupplägg från dag till dag. Det blir en mix av styrka, kondition och rörlighet. Vissa pass utförs med kroppsvikten och andra med vikter och skivstänger. Gemensamt för dessa pass är att de ska vara både varierande, lagom utmanande för alla men framförallt väldigt roliga och inspirerande.

Efter passet finns det lite tid för ett dopp i havet och vila innan vi äter en gemensam lunch. På plats finns våra egna kockar som lagar välsmakande mat som är komponerad av dietister. Vi vet av erfarenhet att man blir extra hungrig när man tränar och vistas utomhus hela dagen, därför kan ni förvänta er mycket mat så att ni kan fylla på med energi för eftermiddagens alla aktiviteter. Efter lunchen är det fri tid och ett perfekt tillfälle att bättra på brännan.

På eftermiddagen är det dags för workshop. Vi har varje dag ett nytt program och fokusområde. Ni kan förvänta er både ny kunskap och ett skönt träningspass. Efter workshopen öppnar strandbaren och det bjuds på allt från smoothies, snacks till proteinrika mellanmål. På den här resan är allt inkluderat, både dryck, mellis och mat!

En halvtimme innan middagen har vi en gemensamt ”After Training” och mingel i strandbaren där både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker serveras. Vi äter middag under bar himmel. För den som önskar finns det både öl, vin och andra alkoholfria drycker till maten. Efter middagen erbjuds det olika kvällsaktivitet eller föreläsningar inom området kost, träning, prestation och motivation. Utöver detta erbjuds det fri egen träning i det 200 kvadratmeter stora utomhusgymet.

Boendet

Vi bor tillsammans i dubbelrum och boendet är förlagt till lägenheter som ligger i villans grannbyggnader. Vem vill inte stiga ur sängen och mötas av en vidunderlig havsutsikt? Frukosten är “gör-det-själv”, så man får hela sitt kylskåp och skafferi fyllt med mat vid ankomst (och påfyllning under veckan), men man lagar frukosten själv.

Naturligtvis finns det gott om ytor för social samvaro också, självklart ska du förutom all härlig träning få känslan av att vara på semester också!

Anmäl dig nu!

För att du ska hålla i gång och känna motivation ända fram tills vi reser vill vi ge dig som bokar resan innan sista mars 2018 halva priset på ett valfritt träningscamp (dvs. 6 veckor, 12 träningstillfällen värde 499kr). Se tider och platser här.

Det är bara att anmäla dig till vår partner Invictus Travel här så löser vi resten!

När: 29 september – 6 oktober

Pris per person: 13 995 SEK

Betala endast 2000 kr nu i anmälningsavgift. Resten betalar du när det börjar närma sig.

Har du frågor maila info@rootcamp.se