Boost Weekend på Två Skyttlar

Laddar Evenemang

Vi kombinerar bästa träningen med bubbel, babbel och bastu!

Ta med din kompis, respektive eller unna dig själv en härlig energigivande helg med andra träningssugna själar på fantastiska Två Skyttlar i Örby utanför Göteborg. Som deltagare får du ett färdigt paket – du behöver inte tänka på detaljerna mer än att ta med träningsskor och kläder för bad och träning utomhus! Du tar dig dit på mindre än en timma (om du reser från Göteborg).

Du kommer få möjlighet till flera olika träningspass och föreläsningar med våra fyra coacher Louise och Sara från Vetenskapshälsan och Jenny och Anna-Karin från utomhusträningsföretaget Rootcamp. Tillsammans har vi stor erfarenhet av alltifrån gruppträning, löpcoachning, styrketräning, utomhusträning till yoga och kostrådgivning. Fokus detta dygn ligger på funktionell utomhusträning blandat med kondition, men erbjuder även rörlighet och skogslöpning. Vi utlovar 100% träningsglädje och njutning! Skönt häng i bastu, gym och utegym i underbar miljö och god & näringsriktig träningsmat.

PRIS: 2500 kr (ink. moms)
Boende i tvåbäddsrum. Enkelrumstillägg kostar 300 kr

Alla måltider och mellanmål ingår samt lakan och slutstädning. Dryck ingår ej men finns att köpa i restaurangen.

Det kommer också finnas möjlighet till att boka till skön och avslappnande massage.
Fri tillgång till det fantastiska utegymmet samt det mindre inomhusgymet under hela vistelsen.

START Lördag 19 september. kl.10.00 SLUT Söndag 20 september efter lunch.

Boka: annakarin@rootcamp.se

Max antal deltagare: 60 stycken. All träning sker i mindre grupper och mestadels utomhus. Vi följer de regler och restriktioner gällande Covid-19 och tar extra hänsyn till hygien vid alla typer av moment under helgen.

 
Betalning: görs på plats och anmälan är bindande.

Share This Story, Choose Your Platform!

Titel

Till toppen